Gardening Know How Questions & Answers - https://questions.gardeningknowhow.com

Just Planted In Late October.. Used Quick Start After Planting

Leaves are all falling off even with watering and treating with Quick Start after planting
What’s the problem? Have had them before and didn’t have this oroblem


1 Comment (Open | Close)

1 Comment To "Just Planted In Late October.. Used Quick Start After Planting"

#1 Comment By BushDoctor On 12/02/2019 @ 11:07 am

It would depend on the plant in question. This sounds like a case of overwatering, though. This is the most common cause of transplant failure.

This article will help you to avoid transplant shock: [1]


Article printed from Gardening Know How Questions & Answers: https://questions.gardeningknowhow.com

URL to article: https://questions.gardeningknowhow.com/just-planted-in-late-october-used-quick-start-after-planting/

URLs in this post:

[1] : https://www.gardeningknowhow.com/plant-problems/environmental/learn-how-to-avoid-and-repair-transplant-shock-in-plants.htm

Have any questions about this topic? Visit us at https://questions.gardeningknowhow.com to ask your questions and get friendly answers from gardening experts.

You can also find us at:
'Like' us on Facebook: https://www.facebook.com/gardeningknowhow
Follow us on Twitter: https://twitter.com/gardenknowhow - @gardenknowhow
Follow us on Pinterest: https://pinterest.com/gardenknowhow/

Copyright © 2020 Gardening Know How Questions & Answers. All rights reserved.